Rexona, Nivea ja Dove luotetuimmat deodoranttimerkit

Rexona on luotetuin deodoranttimerkki Suomessa. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä Luotetuin Merkki -tutkimuksesta. Kuva: Rexona/Unilever


 

Rexona on luotetuin deodoranttimerkki Suomessa vuonna 2020.

Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa Niveaan ja kolmanneksi eniten Doveen. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä Luotetuin Merkki -tutkimuksesta, jonka tulokset julkaistiin 22.5.2020.

 

Deodoranttimerkkien kolmen kärki säilyi ennallaan vuotta aiemmin tehtyyn tutkimukseen verrattuna.

 

Neljäntenä luottamuskyselyssä oli viime vuoden tapaan Axe. Viidentenä oli nyt Boss, joka oli vuosi sitten kyselyssä kahdeksantena. Kuudentena oli nyt Palmolive, joka oli vuosi sitten yhdeksäntenä.

 

Näin tutkimus tehtiin

 

Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella vuoden 2019 lopulla. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi 2124 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin Valittujen Palojen asiakasrekisteristä. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

 

Luotetuimmat deodoranttimerkit Suomessa 2020 (suluissa vuosi 2019)

 

1.Rexona (1)

2.Nivea (2)

3.Dove (3)

4.Axe (4)

5.Boss (8)

6.Palmolive (9)

 

Valitut Palat on osa Reader’s Digestin kansainvälistä lehtiperhettä.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille