Garmin esitteli raskauden seurantasovelluksen

 

Garmin on esitellyt raskauden seurantatoiminnon, jolla tulevat äidit voivat seurata raskauttaan muiden hyvinvointi- ja liikuntatietojensa lisäksi.


 

Garmin on esitellyt raskauden seurantatoiminnon, jolla tulevat äidit voivat seurata raskauttaan muiden hyvinvointi- ja liikuntatietojensa lisäksi. Älykelloja markkinoiva Garmin Nordic Finland kertoi asiasta tiedotteessaan 10.11.2020.

 

Käyttäjät voivat mm. kirjata raskauteen liittyvät oireet, seurata vauvan liikkeitä kohdussa, luoda mukautettuja muistu­tuk­sia sekä saada liikunta- ja ruokavaliovinkkejä Garmin Connect-sovelluksessa ja yhteensopivassa Garmin-älykellossa1. Naisten naisille luoma raskauden seurantatoiminto on uusin innovatiivinen Garmin-hyvin­vointiominaisuus vuonna 2019 esitellyn kuukautiskierron seurantatoiminnnon jälkeen. 

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Merkitse laskettu aika ja seuraa raskauden edistymistä aikajanalla. Tiedoista näkee mm. mitä tavallisia hedelmiä ja vihanneksia vauvan koko vastaa eri vaiheissa.
  • Opi, miten hyvinvointi- ja suoritustiedot vaihtelevat raskauden aikana; sykehälytyksiä voi säätää, nesteytystä seurata tai keskeyttää harjoittelun tilan kokonaan raskauden ajaksi.
  • Saat tietoa mahdollisista raskausoireista sekä ruokavaliovinkkejä. Voit myös asettaa viikoittaista painonnousua koskevan suosituksen.
  • Luo mukautettuja muistutuksia, jotka näkyvät älykellon näytöllä. Esim. muista juoda vettä, merkitse oireet, tee Kegel-harjoituksia, jne.
  • Voit kirjata manuaalisesti yli 30 erilaista raskausoiretta, kolmen tyyppistä vauvan liikehdintää, veren sokeriarvot, tehdä muistiinpanoja, jne. Yhteenveto tekemistäsi merkinnöistä on helppo jakaa neuvolakäynneillä.
  • Connect IQ™-kaupasta ladattava raskauden seurantasovellus tallentaa kätevästi ja huomaamattomasti yhteensopivan älykellon tallentamat tiedot.
  • Connect IQ-kaupasta ladattavalla supistusajastinsovelluksella odottava äiti ja hänen kumppaninsa voivat seurata supistusten kestoa ja väliä yhteensopivan Garmin-älykellon näytöllä.

“Garmin on sitoutunut kehittämään tuotteita ja toimintoja, jotka on suunnattu naisille heidän elämänsä eri vaiheissa”, sanoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttajamarkkinoinnin varatoimitusjohtaja Susan Lyman. “Kuukautiskierron seurantatoiminnon lanseeraamisen jälkeen saamamme positiivisen palautteen määrä oli selkeä osoitus siitä, että naispuoliset asiakkaamme haluavat hyödyntää teknolo­giaa entistä enemmän hyvinvointinsa ja kuntonsa parantamisessa. Toivomme, että raskauden seuran­ta­toiminto auttaa naisia entistäkin paremmin ymmärtämään, miten raskaus nivoutuu aktiiviseen elä­män­tapaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.”

Liikuntaa koko raskausaikansa harrastaville naisille Garmin Connect tarjoaa lisävaihtoehtoja sovelluk­sen ja tuettujen laitteiden asetusten mukauttamiseen, mm.:

  • Harjoittelun tilan voi halutessaan keskeyttää, koska sen taso usein laskee sykkeen ja punasolujen määrän noustessa raskauden seurauksena.
  • Korkean sykkeen hälytykset voi asettaa liikuntasuorituksissa, jolloin käyttäjän on helppo seurata sykettä ja noudattaa lääkärin mahdollisesti antamia suosituksia.
  • Päivittäisen nesteytyksen määrää voi säätää.

Raskauden seuranta aktivoidaan yhteensopivan älypuhelimen Garmin Connect-sovelluksessa kuukau­tiskiertokohdassa, missä naisten on helppo siirtyä kierron seuraamisesta raskauden seurantaan. Toi­min­to on ladattavissa Connect IQ-kaupassa useisiin myydyimpiin Garmin-älykelloihin, mm. Venu®-, vívo­active®-, Forerunner®- ja fēnix®-mallistot. Raskauden seuranta on saatavissa myös vívomove®-mal­lis­ton laitteisiin Women’s Health Tracking widgetillä. 

Tarkista yhteensopivat laitteet täältä

Lisätietoa aiheesta löydät tutustumalla Q&A videoon

Garmin -yrityksen ovat perustaneet Gary Burrell ja Dr. Min Kao v. 1989, ja se on tänä päivänä yksi kokeneimmista GPS -tekniikan kehittäjistä ja tuotevalmistajista. Garmin suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja myy navigointi-, viestintä- ja informaatiolaitteita ja -sovelluksia – joista useimmissa hyödynnetään GPS -tekniikkaa. Garmin -tuotteet on kehitetty käytettäviksi autoilu-, ulkoilu-, urheilu-, veneily- ja ilmailualoilla sekä OEM -sovelluksissa mobiilialustoilla ja langattoman teknii­kan avulla. Garmin Ltd. -yhtiö on rekisteröity Sveitsiin, ja sen suurimmat tytäryhtiöt sijaitse­vat Yhdys­valloissa, Taiwanissa ja Isossa-Britanniassa. 

 


 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Suomen itsemurhaluvut yhä Pohjoismaiden synkimmät

XZ luotetuin shampoomerkki 2024