Vuoden 2021 Superruoka Rikas Ahiflower-oliiviöljy

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut bertil’s health oy:n Rikas Ahiflower-oliiviöljyn vuoden 2021 superruoka-sarjan voittajaksi.


 

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut bertil’s health oy:n Rikas Ahiflower-oliiviöljyn vuoden 2021 superruoka-sarjan voittajaksi. Voittajan vaativimman kehitystyön teki luonto itse. Ahiflower®-öljy valmistetaan aiemmin rikkakasvina pidetyn peltorusojuuren (Buglossoides arvensis) siemenistä. Viime vuosien tieteelliset tutkimukset ovat kuitenkin paljastaneet sen huimat terveyshyödyt. Elimistömme muokkaa Ahiflower®-öljyn sisältämästä omega-3-sarjan alfalinoleenihaposta nelinkertaisen määrän sydämelle tärkeää EPA:a verrattuna pellavaöljyyn.

 

Tehokkain vaihtoehto kalattoman ruokavalion täydentämiseen

 

Omega-3-rasvahappojen terveyshyödyt ovat yleisesti tunnettuja. Mm. aivoille, silmille ja sydämelle tärkeitä rasvoja saa helposti kalasta. Kaikki eivät kuitenkaan syö kalaa eivätkä kalaöljykapseleita. Kalan puuttuessa ruokavaliosta on ns. pitkäketjuisten omega-3-rasvahappojen, EPA:n ja DHA:n, saanti haasteellista. Näin on usein etenkin kasvu- ja kouluikäisten sekä vegaaneiden kohdalla. Aivomme eivät onneksi säkenöi pelkän kalaöljyn varassa. Elimistömme osaa rakentaa itse EPA:a ja DHA:ta myös kasviperäisestä omega-3-rasvahaposta eli alfalinoleenihaposta (ALA). Lähtöaineesta riippuen rakennustyön tehokkuudessa on suuria eroja. 

 

bertil’s health oy:n tuotepäällikkö Juha Sihvonen kuvaa Ahiflower®-öljyn peittoavan omega-3-vaikutuksillaan perinteiset kasviöljyt mennen tullen: ”Tutkimusten valossa perinteisesti vahvana ja hyvänä omega-3-lähteenä pidetty pellavansiemenöljy kalpenee Ahiflowerin rinnalla.” 

 

Tärkeitä rakennusaineita aivoille sekä ihon sisäiseen kosteuttamiseen

 

”Ahiflower-öljy valitaan useimmiten muistin ja aivojen hyvinvoinnin ruokkimiseen”, toteaa tuotepäällikkö Juha Sihvonen. Monipuolisen sisältönsä takia se toimii myös erinomaisena iholle tärkeiden rakennusaineiden lähteenä. Ahiflower®-öljyssä yhdistyvät ihoa kosteuttavien ja vahvistavien jättihelokkiöljyn, mustaherukkaöljyn ja hamppuöljyn hyödyt. ”Öljy tarjoaa mainion ravitsemuksellisen tuen meille pintakuiville ja tulehdusherkille suomalaisille.” 

 

Maistuu smoothien joukossa, puuron tai salaatin päällä 

 

Rikas Ahiflower®-oliiviöljy on maailman ensimmäinen nestemäinen ja luomulaatuisella oliiviöljyllä täydennetty Ahiflower®-öljylisä. ”Halusimme tarjota asiakkaillemme perinteisiä kapseleita luonnollisemman terveystuotteen”, Sihvonen kertoo. 1 tl päiväannos neutraalin makuista öljyä on mukava nauttia ja tarvittaessa helppo piilottaa nirsompienkin aamumuroihin. 

 

Palkitun bertil’s health oy:n Rikas Ahiflower®-oliiviöljyn ominaisuudet:

 

- Luonnollisen kasviöljyn taustalla on terveyshyödyt osoittavaa tutkimusta

- Sopii vastuullista tuotantoa ja kasviperäisyyttä korostaviin kuluttajatrendeihin

- On terveystuotealan perinteisten arvojen mukainen

- Sopii terveydestään huolehtivalle kuluttajalle osaksi monipuolista ja terveellistä ruokavaliota

 

Terveystuotekauppiaiden liitto kertoi asiasta tiedotteessaan 23.2.2021.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Suomen itsemurhaluvut yhä Pohjoismaiden synkimmät

XZ luotetuin shampoomerkki 2024