Apteekkikosmetiikkasarja Favora täydentyy

Favora-sarjan kaikki tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.



 

Apteekkikosmetiikkasarja Favora täydentyy kahdella uutuustuotteella; Kosteuttava ja suojaava päivävoide SK 30 ja Heleyttävä BB-voide SK 30. Kosteuttavien ja ihoa hoitavien ainesosien lisäksi molemmissa voiteissa on korkea aurinkosuojakerroin SK 30. Ihon suojaaminen auringon haitalliselta UV-säteilyltä päivittäin, myös pilvisellä säällä, on avainasemassa ihon hyvinvoinnin kannalta. Kuten muutkin Favora-tuotteet, ovat uutuustuotteet dermatologisesti testattuja, hajusteettomia ja niillä on Allergiatunnus. Uutuustuotteet sopivat kaikille, myös vegaaneille ja niillä on kotimaisuudesta kertova Avainlippu.

 

Heleyttävä BB-voide SK 30

 

Heleyttävä BB-voide tasoittaa ihon sävyä saaden sen näyttämään tasaisen kauniilta ja luonnolliselta. Voide sisältää tehokkaasti kosteuttavia ainesosia mm. betaiinia sekä ihoa vahvistavaa ja hoitavaa E-vitamiinia. Korkean UVA- ja UVB -suojan SK 30 sisältämä voide suojaa ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Voidetta on yksi universaali sävy, joka soveltuu useimmille ihonsävyille. Yksi kerros BB-voidetta antaa kevyemmän sävyn, kaksi kerrosta peittää hieman enemmän. Voide sopii käytettäväksi yksinään tai meikkivoiteen alla. BB-voidetta voi käyttää usealla tavalla: tuotetta levitetään joko suoraan puhtaalle iholle tai ihotyypille sopivan seerumin tai seruumin ja voiteen yhdistelmän päälle riippuen ihon kuivuudesta ja siitä, millaista lopputulosta toivotaan.

 

 

Kosteuttava ja suojaava päivävoide SK 30

 

Kosteuttava ja suojaava päivävoide on todellinen ulkoilijan unelma ja helppo kesäajan päivävoide.  Auringonvalolle altistuminen saa ihon helposti tuntumaan kuivalta, siksi tähän tuotteeseen on valittu runsaasti kosteutta tuovia ja ihon kuntoa korjaavia raaka-aineita. Päivävoiteen korkea suojakerroin SK 30 suojaa ihoa ennenaikaista ikääntymistä aiheuttavalta auringon UVA- ja UVB-säteilyltä. Lisäksi päivävoiteen betaiini ja hyaluronihappo kosteuttavat ja E-vitamiini suojaa ja vahvistaa ihoa.

 

Favora-tuotteita valmistava Orion Pharma kertoi asiasta uutiskirjeessään 7.4.2021.

 

 

Favora-sarjan kaikki tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

 

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille