Samsung toi television terassille

Ulkoilu ja ulkokuntoilu ovt yleistyneet, kun koronaepidemia sulki kuntosaleja ja houkutteli liikkujat ulkotiloihin. Elektroniikkajätti Samsung vastaa kysyntään lanseeraamalla terassi-tv:n.


 

Ulkoilu ja ulkokuntoilu ovat yleistyneet, kun koronaepidemia sulki kuntosaleja ja houkutteli liikkujat ulkotiloihin. Elektroniikkajätti Samsung vastaa kysyntään lanseeraamalla terassi-tv:n.

SamsungNordicin teettämässä tutkimuksessa 63 prosenttia vastanneista kertoi haluavansa viettää enemmän tai paljon enemmän aikaa ulkona.

Erikoinen vuosi ja suljetut kuntosalit ovat vähentäneet monen suomalaisen liikunnan määrää. Kesän lähestyminen saattaa jälleen innostaa enemmän ulkoliikuntaan. Samsung Nordicin uusimman tutkimuksen mukaan 34 % vastaajista pitää ulkoliikunnasta melko paljon, ja 31 % pitää siitä erittäin paljon. Ulkoliikunnassa on myös sisäliikuntaan verrattuna etuja, joista suomalaiset ovat tietoisia. Useimmat ovat samaa mieltä siitä, että eduista suurin on raikkaampi ilma. Sen lisäksi ulkoliikunta tarjoaa suomalaisille ympäristön vaihdosta sekä paremman kuntoilukokemuksen. 28 % vastaajista on sitä mieltä että yksi tärkeimmistä eduista on mahdollisuus nauttia auringosta ja 45 % kokee tärkeänä etuna sen että ulkona on enemmän tilaa liikkua.

– Viimeisen vuoden aikana on siirretty ulos yhä enemmän sellaisia asioita, joita normaalisti tekisimme sisätiloissa. Kuntoilu ulkona ei ole mikään uusi asia, mutta koska suurin osa liikuntatiloista on ollut suljettuna, on ulkoliikunnan suosio kasvanut. Kuntoilla voidaan monin eri tavoin, mutta monet kuntosaliketjut ja personal trainerit panostavat nykyään online-tunteihin, joita jokainen voi seurata kotona, omilta näytöiltä. Sen lisäksi olemme juuri lanseeranneet ulkotelevision, The Terracen, ja siihen kuuluvan soundbar-kaiuttimen, joten kun et katsele suosikkisarjojasi, voit kuntoilla online-treenin parissa ulkona terassilla, vinkkaa Markus Nummisalo, Samsung Suomen TV- ja audiotuotteiden myyntipäällikkö.

Tietoa The Terrace -televisiosta:

The Terrace on Samsungin ensimmäinen ulkotelevisio, jonka kumppanikaiutin tuottaa dynaamista ääntä. TV tulee saataville 55, 65 ja 75 tuuman kokoluokissa, ja siinä on Samsungin johtava QLED 4K -kuvanlaatu sekä äly-TV-toiminnot. The Terracen näyttö on suojattu vesiroiskeilta ja pölyltä, ja laite kestää lämpötiloja -30 ja +50 celsiusasteen välillä. The Terrace TV (LST7T) ja The Terrace Soundbar (HW-LST70T) myydään erikseen. The Terrace - suositushinnat alkaen 3 999 €. The Terrace Soundbar – suositushinta 999 €.

Tietoa tutkimuksesta:

Tutkimuksen teetti Samsung Nordic ja sen suoritti Norstat maaliskuussa 2021. Tutkimuksessa oli 1025 18–65+ -vuotiasta suomalaista vastaajaa, ja se tehtiin Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille