Nivea, Lumene ja Dermosil luotetuimmat ihonhoitomerkit

Nivea on säilyttänyt asemansa luotetuimpana ihonhoidon tuotemerkkinä Suomessa 2021. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä Luotetuin Merkki -tutkimuksesta. Kuva: Beirsdorf


 

Nivea on luotetuin ihonhoidon tuotemerkki Suomessa.

Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa Lumeneen ja kolmanneksi eniten Dermosiliin. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

 

Nivea oli ykkönen ja Lumene kakkonen myös vuosi sitten teetetyssä vastaavassa kyselyssä. Kolmantena oli vuosi sitten L’Oréal.

 

Neljäntenä ihonhoitotuotteiden luottamusvertailussa oli nyt Lidl-ketjun merkki Cien, joka oli vuosi sitten sijalla 10. Viidentenä oli nyt L’Oréal.

 

Näin tutkimus tehtiin

 

Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella viime vuoden lopulla. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi 2072 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

 

Luotetuimmat ihonhoidon merkit Suomessa 2021 (suluissa vuosi 2020)

 

1. Nivea (1)

2. Lumene (2)

3. Dermosil (4)

4. Cien (10)

5. L’Oréal (3)

 

Valitut Palat kertoi asiasta tiedotteessaan 6.5.2021.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Orion esitteli kosteuttavan Nasolin-nenäsuihkeen

Reseptilääkkeet halpenevat 1.1.2023

Suomen Latu käynnistää talviuintikampanjan