Rantamuoti 2021 värikäs ja monipuolinen -Change Lingerie

Change Lingerien kesän rantamuoti on värikäs ja monipuolinen.



 

Change Lingerien kesän rantamuoti on värikäs ja monipuolinen. Malliston raikkaat perusvärit ovat rannan ilopilkkuja kiiltävää rantaviivaa vasten. Näistä esimerkkeinä kirkas keltainen, punainen, sininen ja vihreä. Hienostuneet, syvät purppuranpunainen ja männynvihreä näyttävät upeilta päivettyneellä iholla. Printtikuvioista löytyy klassista raitaa, seeprakuosia, pinkkiä viidakkoa sekä trendikkään retrohenkistä abstraktia kuviota. Valikoimassa on runsaasti erilaisia malleja kustakin väristä. Täydellisesti istuvan yläosan löytäminen on helppoa ja bikinihousuissa on mistä valita. Keveät uima-asun päälle puettavat rantavaatteet kruunaavat rantapäivän.

 

Kirkasta keltaista, punaista, sinistä ja vihreää

 

Täydellisesti suunniteltu yksivärinen uima-asu ei ole koskaan tylsä. Change Lingerien kesän kirkas keltainen ja palmunvihreä huokuvat raikkautta ja iloisuutta. Kolmioliivin solmuke toistuu alaosassa vain toisella sivulla. Tämä epäsymmetrisyys korostaa kauniisti vartalon luonnollisia muotoja. Malliston punainen on heleä ja puhdas punainen, joka ei jää huomaamatta. Se on samaan aikaan sekä naisellinen että sporttinen. Kuulas sininen huokuu viileää tyyliä kuumaan kesäpäivään. Mikä istuisikaan rantamaisemaan paremmin kuin tuo taivaan ja meren väri!

Syvää purppuraa ja männynvihreää päivettyneellä iholla

Hienostuneen rantapäivän kruunaa Change Lingerien purppuranpunainen tai männynvihreä uima-asu. Ne toimivat mainiosti uima-altaiden ”pikkumustina”. Syvät ja tyylikkäät sävyt näyttävät upeilta päivettyneellä iholla. Purppuranpunaisissa bikineissä on kauniita hopeanvärisiä metalliyksityiskohtia. Ilmettä voi tehostaa sopivilla kaula- ja rannekoruilla. Männynvihreissä uima-asuissa on kauniita naruyksityiskohtia. Vihreän yläosan leikkaus on trendikäs ja näyttävä. Kaunis kimono viimeistelee lookin.

Raikkaita raitoja, viidakon lehtiä ja sitruunoita

Ei kesää ilman raitaa! Change Lingerien raita on tänä kesänä klassinen sinivalkoinen tasaraita tai tiilenpunainen seepraraita. Sinivalkoinen tasaraita on kuin henkäys raitista meri-ilmaa ja kevyttä tuulenvirettä. Seeprakuosi on ajankohtainen ja uima-asun pienet tupsukoristeet tekevät kokonaisuudesta viehättävän maanläheisen. Inkakuosin väritys on herkullinen ja tupsuineen siitä tunnistaa todellisen rantojen kuningattaren. Pinkki viidakkokuosi kätkee lehvästöönsä kaikki punaisen sävyt ja kuosista löytyy myös rantamekko. Suloisen vaaleansinisissä bikineissä leikittelevät raikkaan keltaiset sitruunat. Kokonaisuus on pirteä ja tyttömäinen.

Keveä rantamekko viimeistelee rantalookin

Malliston rantamekoista löytyy uima-asuihin tyylikkäästi sopivia värejä ja kuoseja. Materiaalit ovat keveitä ja helmojen pituuksissa on valinnanvaraa. Etniset kaftaanit tuovat mieleen horisontissa siintävät kaukomatkat. Yksivärinen syvä tummansininen mekko on helppo yhdistää monivärisen uima-asun kanssa. Pelkkää hameenhelmaa kaipaava valitsee tyylikkään pitkähelmaisen kietaisuhameen, joka on takuuvarman tyylikäs mustana, naisellisesti viistotussa leikkauksessaan.

Change Lingerie ja viestintätoimisto Rianno kertoivat asiasta tiedotteessaan 26.5.2021.

 

Alla muutamia esimerkkejä Change Lingerien kesän 2021 rantamallistosta.

 








 

 

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille