Lumene pilotoi virtuaalista neuvontapalvelua

Virtuaalitapaamisen aikana kuluttaja saa veloituksetta henkilökohtaista neuvontaa ja apua Lumenen konsulenteilta kaikkiin ihonhoitoon ja meikkaamiseen liittyvissä kysymyksissä.


 

Kotimaisen Lumenen kauneuskonsulentit palvelevat kuluttajia nyt myös verkossa. Virtuaalitapaamisen aikana kuluttaja saa veloituksetta henkilökohtaista neuvontaa ja apua Lumenen konsulenteilta kaikkiin ihonhoitoon ja meikkaamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Lumenen konsulentit ovat koulutettuja kauneuden ammattilaisia, jotka työskentelevät tavarataloissa ympäri Suomen, Helsinki-Vantaan lentokentällä sekä laivoilla. Nyt avattu virtuaalipalvelu tuo ammattimaisen neuvonnan helposti saataville myös verkkoon. Henkilökohtainen virtuaalitapaaminen Lumenen konsulentin kanssa kestää 20 minuuttia. Palveluun voi varata ajan Lumenen verkkosivun kautta ja se on ilmainen. Palvelu on käytettävissä toistaiseksi vain suomen kielellä.

Uutta palvelua kokeillaan alkuun elokuun loppuun kestävällä pilottijaksolla. Sen aikana tarkoituksena on selvittää, kaipaavatko suomalaiset kuluttajat verkossa tapahtuvaa kauneusneuvontaa. Palvelun jatkosta päätetään kysynnän ja kuluttajien palautteen mukaan.

”Suomalainen kuluttaja arvostaa hyvää, kotimaista laatua ja yksilöllistä palvelua. Laadukkaan ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun tarjoaminen on olennainen osa Lumenen toimintaperiaatetta ja olemme iloisia, että nyt asiantuntevien konsulenttiemme palvelu on yhä useamman saatavilla”, kertoo Lumenen Suomen maajohtaja Tiina Bensky yhtiön tiedotteessa 22.6.2021.

Globaali pandemia on kiihdyttänyt verkkokauppojen myyntiä ja uudenlaisten palvelukokemusten lanseeraamista entisestään. Verkosta ostetaan yhä enemmän myös kosmetiikkaa, mikä näkyy myös Lumenen myynneissä.

”Verkkokauppamyynti on kasvanut pandemian myötä ja verkkoasioimisesta on tullut tapa monelle kuluttajalle. Odotamme innolla, tuleeko innostus näkymään myös virtuaalisen konsulenttipalvelun vastaanotossa”, Bensky jatkaa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille