Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille

Häpyalueen limakalvoja kostetuttavan Vaicute-voiteen raaka-aineet ovat valmistajan mukaan 100-prosenttisesti luonnosta peräisin.


 

Kainuulainen yritys Raisan Terveyspirtti tuo markkinoille ensimmäisen kehittämänsä luonnonkosmeettisen voiteen. Häpyalueen limakalvoja kostetuttavan Vaicute-voiteen raaka-aineet ovat 100-prosenttisesti luonnosta peräisin. Voiteen kehittäjä on työterveyslääkäri ja luonnontuotejalostaja Raisa Mäkäräinen.

Uusi Vaicute-voide on Kosteuttava voide häpyalueen limakalvoille, joka auttaa häpyalueen kuivuusoireisiin, suojaa limakalvoja ja normalisoi niiden pH-tasapainoa. Voiteen pääraaka-aineita ovat kotimainen puna-apila, tyrnimarjaöljy, kasviperäinen maitohappo ja E-vitamiini. Tuote on kotimainen ja vegaaninen.

Vaicute-voiteiden äiti, kajaanilainen lääkäri Raisa Mäkäräinen huomasi omien vaihdevuosi-iän kokemusten ja potilaskohtaamisten myötä, ettei markkinoilla ollut lainkaan luonnontuotevaihtoehtoa häpyalueen limakalvojen kosteutukseen ja niiden hyvässä kunnossa pysymiseen. Hän ryhtyi tutkimaan asiaa konsultoiden luonnontuotealan ammattilaisia, lantiopohjafysioterapeutteja ja muita lääketieteen ammattilaisia. Selvisi, että tällaiselle tuotteelle on todellakin suuri tarve, joten Raisa päätti opiskella lääkäritöidensä ohella luonnontuotejalostajaksi. 

Kosteuttava ja suojaava Vaicute-voide poikkeaa markkinoilla olevista emätinvoiteista siten, että sitä levitetään pelkästään emätinaukolle ja häpyalueen limakalvoille  ‒ Vaicute-voidetta ei siis tarvitse työntää sisään emättimeen. Suurin osa naisista kokee nimenomaan häpyalueen limakalvot kuiviksi eikä niinkään emättimen sisällä olevia limakalvoja.

Vaicute-uutuusvoide sopii kaikenikäisille naisille. Vaihdevuosien lisäksi häpyalueen limakalvojen kuivumista voivat aiheuttaa jotkin sairaudet ja lääkkeet, e-pillerit, raskaus ja myös esimerkiksi pikkuhousunsuojat jatkuvassa käytössä. Kestävyysurheilijat ja muut aktiiviliikkujat, kuten pyöräilijät, voivat tehokkaasti suojata häpyalueensa limakalvoja Vaicute-voiteen säännöllisellä käytöllä.

”Vaicute-voidetta on helppo levittää sormella, jolloin samalla kosketetaan ja kevyesti hierotaan häpyaluetta, mikä sekin hoitaa, kosteuttaa ja ehkäisee kuivumista”, Raisa Mäkäräinen sanoo.

Vaicute-voiteen käytössä ei tarvita muovisia asettimia. Siksi se on ekologisempi ja huomattavasti riittoisampi kuin emättimen sisälle asettimella laitettavat voiteet, joita tarvitaan määrällisesti moninkertaisesti verrattuna pelkkään häpyalueeseen. Pullo (50 g) Vaicute-voidetta maksaa 48,40 euroa, ja se riittää noin 4 kuukaudeksi, vaikka sitä käyttäisi parikin kertaa päivässä.

Vaicute-yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat tutkittu tieto ja asiantuntijuus toimialalla. Häpyalueen limakalvoja kosteuttavaa Vaicute-voidetta, joka on yrityksen ensimmäinen tuote, on lakisääteisten turvallisuusselvitysten lisäksi testattu 38 naisen testiryhmässä. Palaute on ollut erittäin kannustavaa ja tuotekehitykselle arvokasta. Vaicute haluaa myös luoda siltoja koululääketieteen ja luonnontuotealan välille ja tekee jatkuvaa yhteistyötä eri ammattilaisten kanssa muun muassa yliopisto- ja laboratoriotutkimuksissa. Yritys haluaa jatkossakin tarjota uusia, toimivia ja tutkitusti turvallisia luonnontuotevaihtoehtoja elämänlaadun parantamiseen. Tästä kaikesta voi lukea lisää osoitteessa www.vaicute.fi.

Puhtaus ja ekologisuus ovat myös olennainen osa Vaicutteen arvomaailmaa, ja se näkyy muun muassa raaka-aineiden lähituotannon vaalimisessa. Voiteen valmistus tapahtuu Kajaanissa kotimaisin voimin, ja koko tuotantoketjusta yli 90 prosenttia on suomalaista tekoa. Vaicute Natural Cosmetics onkin Avainlippu-merkin ylpeä kantaja.  Yrityksen toiminnan aloituksen on mahdollistanut Oulujärvi LEADER ry:n ja Kainuun ELY-keskuksen luotsaama Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014‒2020.

Raisan Terveyspirtti kertoi asiasta tiedotteessaan 17.6.2021.

 

Voiteen kehittäjä on työterveyslääkäri ja luonnontuotejalostaja Raisa Mäkäräinen.


 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Nivea on luotetuin ihonhoitomerkki 2023 -tutkimus