Garnier sai Cruelty Free -hyväksynnän

Garnierin tuotteet kaikkialla maailmassa on nyt virallisesti hyväksytty Cruelty Free Internationalin Leaping Bunny -ohjelmaan, jonka tavoitteena on eläinkokeiden lopettaminen.



 

 

Garnierin tuotteet kaikkialla maailmassa on nyt virallisesti hyväksytty Cruelty Free Internationalin Leaping Bunny -ohjelmaan. Tuotemerkki on hyväksytty Cruelty Free Internationalin Leaping Bunny -ohjelmaan. Cruelty Free International -järjestö pyrkii Leaping Bunny -ohjelmalla lopettamaan eläinkokeet ja vakiinnuttamaan cruelty free -käsitteestä standardin.

Garnier on yksi suurimmista maailmanlaajuisista kosmetiikan tuotemerkeistä, joka on saanut Cruelty Free Internationalin hyväksynnän Leaping Bunny -ohjelmaan. Kyseessä on tärkeä askel – ei pelkästään Garnierille, vaan koko kosmetiikka-alalle.

Cruelty Free Internationalin toimitusjohtaja Michelle Thew summaa: “Garnier on tunnettu maailmanlaajuinen brändi. Yhteistyömme brändin kanssa kosmetiikka-alan eläinkokeiden lopettamiseksi ja tuotemerkin virallinen hyväksyminen Cruelty Free Internationalin Leaping Bunny -ohjelmaan ovat todellisia virstanpylväitä. Työhön kului useita kuukausia, mutta Garnier tarkisti huolellisesti jokaisen alihankkijan ja raaka-ainetoimittajan, ja me olemme tuloksista täysin varmoja.”

Leaping Bunny vaatii yrityksiä tutkimaan tarkasti koko tuotantoketjunsa, mukaan lukien kaikki raaka-aineet ja ainesosat, ja varmistamaan, ettei eläinkokeita tehdä missään vaiheessa. Hyväksyntä on annettava kerralla kaikilletuotemerkin valmiille tuotteille – yksittäisiä tuotteita tai ainesosia ei voi hyväksyä erikseen.

Garnierin oli saatava selvitys yli 500 alihankkijalta, jotka toimittavat eri puolilta maailmaa yli 3 000 erilaista ainesosaa. Garnier ja Cruelty Free International tekivät yhteistyötä kuukausien ajan varmistaakseen tietojen todenperäisyyden ja, että Garnierin maailmanlaajuisen tuotevalikoiman jokaiseen tuotteeseen voi painaa Cruelty Free Internationalin virallisen Leaping Bunny -tunnuksen eli kaikkialla tunnetun cruelty free-logon. Tiukka prosessi varmistaa, että kuluttajat voivat ostaa Garnierin täysin luottavaisin mielin tietäen, että Garnier täyttää Leaping Bunny -ohjelman tiukat vaatimukset.

”Garnier on sitoutunut maailmaan eläinkokeita vastaan jo vuodesta 1989 lähtien. Tulla virallisesti hyväksytyksi Cruelty Free Internationalin Leaping Bunny -ohjelmaan on todellinen virstanpylväs ja tärkeä osa Green Beauty -aloitettamme. Tänään Garnier ottaa jälleen yhden askeleen kohti täysin sitoutunutta, todella kestävän kehityksen mukaista ja läpinäkyvää brändiä, joka tarjoaa Green Beauty -aloitteen mukaisesti vihreää kauneutta meille kaikille”, Garnierin globaali brändijohtaja Adrien Koskassanoo.

Tämä Garnierin ilmoitus on hyvää jatkoa viime vuodelle, joka oli brändille käänteentekevä vuosi. Vuonna 2020 Garnier julkisti Green Beauty-aloitteensa, joka on täydellinen ja kokonaisvaltainen lähestymistapa kestävään kehitykseen. Se muuttaa Garnierin arvoketjun jokaista vaihetta ja vähentää merkittävästi tuotemerkin ympäristövaikutuksia. Lisätietoja Green Beauty -aloitteesta osoitteessa https://www.garnier.fi/tietoa-garnierista

Tämän uutisen kanssa samaan aikaan lanseerataan myös monia uusia kestävän kehityksen mukaisia innovaatioita. Jokainen uusi tuote vahvistaa brändin Green Beauty -sitoumuksia ja nyt ne on virallisesti hyväksytty osaksi Cruelty Free Internationalin Leaping Bunny -ohjelmaan.

***

Garnierin perustiedot ja avainluvut:

  • Maailman johtava luonnosta inspiraationsa saanut kosmetiikan tuotemerkki (lähde: Euromonitor 2019)
  • Myydään 64 maassa
  • 1,8 miljardia tuotetta vuodessa
  • Tärkeimmät tavoitteet vuoteen 2025 mennessä:
  • Ei enää neitseellistä muovia – vuosittain säästyy 37 000 tonnia neitseellistä muovia
  • Hiilineutraalit tehdasalueet, joissa on jo säästetty 38 596 tonnia hiilidioksidiekvivalenttia lisäämällä uusiutuvaa energiaa
  • Kaikki muovipakkaukset ovat vuoteen 2025 mennessä joko kierrätettäviä, uudelleen täytettäviä tai kompostoituvia

 

L’Oréal Finland kertoi asiasta tiedotteessaan 9.3.2021.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille