Terveyttä vai sairautta ruoasta -kirjavinkki
![]() |
Opaskirja
esittelee yli 120 ruoka-aineen terveysvaikutukset ja mahdolliset haitat -
aamiaismuroista öljyihin ja kaikkeen siltä väliltä. |
Valitut Palat – CIL Suomi Oy on julkaissut kirjan Terveyttä vai sairautta ruoasta? : kattava opas ruoka-aineiden vaikutuksesta hyvinvointiin.
Opaskirja
esittelee yli 120 ruoka-aineen terveysvaikutukset ja mahdolliset haitat -
aamiaismuroista öljyihin ja kaikkeen siltä väliltä.
Ovatko kananmunat hyväksi vai haitaksi terveydelle? Missä hedelmissä ja marjoissa
on eniten antioksidantteja? Voiko Alzheimerin tautia tai silmäsairauksia
ehkäistä ruokavalion avulla? Mitä transrasvat ovat ja miksi ne ovat
haitallisia? Mitkä lisäaineet ovat turvallisia?
Kirjassa käydään myös läpi yli 60 yleistä vaivaa ja sairautta ja kerrotaan,
millä ruoilla niitä voi ehkäistä tai helpottaa. Tämä tuoreeseen tutkimustietoon
perustuva kirja kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ravitsemuksesta ja
terveellisestä ruoasta!
Laajuus noin 310 sivua.
Toimitus: Soili Jääskeläinen
Asiantuntijat: Fran Berkoff, RD, ja Joe Schwarcz, PhD
Kommentit
Lähetä kommentti