Rado yllättää punaisella kellotaululla

 

Captain Cook edustaa Radon malliston urheilullista puolta.


 

Voimakkaana värinä punainen mielletään usein kannanotoksi. Tämä päätee myös kelloihin, joissa raju punainen kellotaulu on harvinainen näky ja vaatii käyttäjältään itsevarmuutta. Punatauluinen kello toimii parhaimmillaan katseenvangitsijana ja tukee täydellisesti kantajansa tyyliä.

Omaperäisistä designeistaan tunnettu sveitsiläinen Rado on tarttunut rohkeasti punaisen värin haasteeseen. Rado yhdistelee punaista onnistuneesti erilaisiin kellohin ja materiaaleihin. Mallistosta löytyy loistavia kellovaihtoehtoja, jotka ovat myös viestejä käyttäjänsä tyylitajusta.

Captain Cook edustaa Radon malliston urheilullista puolta. Tässä kellossa on aurinkohiottu tumman punaisesta mustaan hienosti liukuva kellotaulu. Kääntyvä sukeltajankehä on varustettu naarmuuntumattomalla, high-tech keraamista valmistetulla, muistirenkaalla. Kellon kolmirivinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu ranneke, jossa yhdistyy mattaharjatuja ja kiiltäviä pintoja, lisää näyttävyyttä. Kokonaisuus luo vahvan ensivaikutelman ja tekee kellosta yhtä aikaa mystisen ja maskuliinisen.

 

True Secrect mallin aukileikattu syvän punainen kellotaulu paljastaa osan koneiston saloista. Open heart-taulu jättää mekaanisen kellon sykkivän sydämen näkyviin. Kellon kuori sekä ranneke on valmistettu mustasta high-tech -keraamista. Kellon tuntimerkinnät on korvattu ylellisyyden viimeistelevin timantein.

 

Itsevarma nainen käyttää Rado True -kelloa kirsikanpunaisella taululla ja timanteilla, kun haluaa lisätä iltapukuun ripauksen glamouria. Pyöreä kellonkuori liittyy sulavasti rannekkeeseen tehden viimeisen silauksen tämän kellon elegantille ulkonäölle. Kello on valmistettu sametin lailla kiiltävästä mustasta high-tech keraamista.

 

Teksti: Kellovirtuoosi, Westerback 23.1.2022.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille