Alusasujen värit lupaavat kuumaa kesää

Alusasujen leikkaukset ja pitsit korostavat vartalon luonnollisia muotoja.


 

Change Lingerien kevään alusasut yllättävät toinen toistaan hehkuvammilla väreillä. Väripaletti sisältää pastellisia punaisen, sinisen ja violetin sävyjä. Vihreä väri valloittaa edelleen maanläheisen murrettuna sekä alusasuissa että yöasuissa. Alusasujen leikkaukset ja pitsit korostavat vartalon luonnollisia muotoja. Asujen yksityiskohdat ovat harkittuja ja antavat asuille viimeistellyn ilmeen. Alusasusettejä voi täydentää My Panties -malliston alushousuilla. Change Lingerien mallistosta löytyy täydellisesti istuva alusasu jokaiselle vartalolle.

Viileitä pastelleja valoisiin päiviin

Kaikki kevään merkit ovat ilmassa, kun päivä pitenee ja pastelliset värisävyt hivelevät silmää. Klassikkosarja Lissi on verhoutunut keväiseen violettiin. Se on viileän vaalea ja ihastuttavan hempeä. Samaa värisävyä löytyy My Panties -sarjan alushousuista, joilla voi täydentää alusasusettejä. Melanien kevyt ja runsaspitsinen kokonaisuus näyttää herkulliselta kevään taivaansinisessä värissä. Sen pitsinen pinta näyttää viileän huurteiselta. Melanien klassikko bralette on saanut rinnalleen keveän kaarituettoman balconetten. Sen vaaleanpunainen sävy houkuttelee ylös, ulos ja jäätelölle. Saumaton push up Clara istuu täydellisesti kesäisen t-paidan tai topin alle. Sen utuinen vihertävä sävy toimii hyvin myös valkeiden yläosien alla. Liiviä voi täydentää My Panties -sarjan samansävyisillä alushousuilla.

Punainen ja vihreä haastavat pastellit

Melanien korallinpunainen taittuu energisoivaan oranssiin. Sävy näyttää upealta päivettyneellä iholla ja toimii todellisena boosterina päivän koitoksiin. Vihreä Jessa jatkaa vihreän värin voittokulkua. Sävy on kauniin murrettu ja tasapainoinen. Klassikkosarja Florencen punainen sävy hehkuu maanläheistä lämpöä. Samaa sävyä löytyy My Panties -sarjan alushousuista. Savuisen sininen Mariah täydentää kevään sinisten alusasujen valikoimaa. Myös tätä värisävyä voi täydentää My Panties -sarjan alushousuilla. Kevään Sports Bra saa virtaa viileästä vaaleansinisestä.

Sukkanauhat viimeistelevät tyylin

Vadelmanpunainen Ibi on todellinen voima-asu, joka antaa kantajalleen itsevarmuutta ja rohkeutta kaikkiin tilanteisiin. Pitsinauhat varastavat huomion dekolteella sekä alushousun lanteilla. Musta läpikuultava Felicia on väristään huolimatta keväisen keveä. Hennot kukkakirjailut sekä viehkot frillareunukset antavat alusasulle keveän tyttömäisen ilmeen. Myös Mariah-sarjan alusasun voi viimeistellä sukkanauhoilla.

Lempeitä hetkiä ja rauhaisia öitä

Change Lingerien olo- ja yöasujen valikoima on entistä laajempi. Materiaalit ovat miellyttävän tuntuisia ja hipiää hiveleviä. Asut sopivat sekä oleiluun että lepäämiseen. Värimaailma on keväisen pastellinen ja kuosit ovat rauhallisia.

Teksti ja kuvat: Change Lingerie, Rianno 15.3.2022

 






 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille