Allas Sea Poolilla pääsee jälleen uimaan

 

Koronasulun ja pitkällisten selvitys- ja rakennustöiden jälkeen Allas Sea Pool pääsi vihdoin avaamaan aikuisten ja lasten lämminvesialtaat 4.5.2022. Saunatoiminta pystytään avaamaan kesäkuun alkupuolella.


 

Helsingin Allas Sea Poolille vuoden 2021 alussa nimitetty Business and Marketing Director Anna-Mari Karhunen pääsi luotsaamaan rakastetun merikylpylän liiketoimintaa ja markkinointia vähintäänkin mielenkiintoisina aikoina. Koronasulun ja pitkällisten selvitys- ja rakennustöiden jälkeen Allas Sea Pool pääsi vihdoin avaamaan aikuisten ja lasten lämminvesialtaat 4.5.2022. Saunatoiminta pystytään avaamaan kesäkuun alkupuolella.

 

“Tätä on odotettu, sillä meillä on ollut poikkeuksellisen alkuvuosi. Ensin koronapandemia pakotti monen muun liikunta-ja hyvinvointipaikan tavoin myös meidät sulkemaan ovensa. Heti kun avaaminen olisi ollut mahdollista, niin Viking Line M/S Gabriella törmäsi satamalaituriin ja halkaisi saunarakennuksemme kahtia. Kevät on mennyt asian selivtystöissä ja uusien saunomisratkaisujen suunnittelussa. Kaikesta huolellisesta valmistelusta huolimatta korjaus- ja kunnostustyöt jatkuvat edelleen” kertoo Anna-Mari Karhunen.

 

Taustalla on tapahtunut tiukkaa selvitystyötä, jota on tehty yhdessä esimerkiksi Helsingin Kaupungin rakennusviraston ja muiden viranomaisten kanssa. Karhunen on muun liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittämistyön ohella antanut aiheesta paljon lausuntoja.

"Suunnittelimme ja teimme korjaustöitä huhtikuun aikana, jotta pystyimme avaamaan lämminvesialtaat

asiakkaillemme toukokuun alussa. Kun monet muut paikat joutuivat sulkemaan ovensa lakon takia, nin meillä uintitoiminta saatiin käyntiin ja toivotettua asiakkaat tervetulleeksi pitkän tauon jälkeen" Karhunen toteaa. 

 

“On mahtavaa päästä vihdoin unelmaduunissani, joka alkoi varsin  katastrofaalisissa merkeissä, keskittymään siihen, mikä on meille tärkeintä – eli asiakkaisiin. Kesä on meille oleellinen sesonki, ja on mahtavaa huomata, miten paljon myös kävijämme ovat tätä odottaneet. Olemme kiitollisia kaikille jäsenillemme, jotka ovat ymmärtäneet, että ovet eivät ole olleet kiinni meistä riippuvaisista syistä”, Karhunen kertoo. 

 

Allas Sea Pool avasi lämminvesialtaan lapsille ja aikuisille 4.5.2022. Saunatoiminta ja kylmäallas avataan kesäkuun aikana heti, kun väliaikaiset saunatilat valmistuvat.

 

Allas Sea Pool kertoi asiasta tiedotteessaan 6.5.2022.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille