Meikki ja kampaus juhlasesonkiin -vinkit

Stockmann kokosi parhaat vinkit kevään ja kesän juhlakauteen.


 

Miten meikata tyylikkäästi kevään ja kesän juhliin? Entä minkälainen on trendikäs juhlakampaus? Stockmann kokosi parhaat vinkit tulevaan juhlakauteen. Huulipunat ovat jääneet pitkään paitsioon, mutta nyt rohkeat värit pääsevät jälleen pääosaan. Silmämeikissä voimakkaat kissansilmärajaukset tekevät paluun. Juhlakampauksissa taas ilmavuus ja muhkeus ovat avainasemassa tällä juhlakaudella.  

Kirkkaat huulipunat korostuvat erityisesti tulevan kauden juhlalookissa. Koronapandemian jälkeen halutaan panostaa meikkaamiseen. Erityisesti nyt korostuu huulimeikki.  

Viimein silmien lisäksi korostuvat huulet ja monilla brändeillä onkin ihania uusia huulipunia, kuten esimerkiksi Lancômen L’Absolu Rouge Cream ja L’Absolu Rouge Ultra Matte -linjat. Juhlakauden näyttävimmät huulet hehkuvat lämpimässä korallin sävyssä, kuten YSL Rouge Volupté Shine Lipstick, sävy 15 Corail Spontini”, vinkkaa Tiina Elovaara, Head of Category, Stockmannilta.  

Rajaukset silmissä saavat olla tänä keväänä ja kesänä näyttävät. Sävyjä voi käyttää rohkeasti.

Stockmannin valikoimassa uutena brändinä on tänä keväänä aloittanut SUVA Beauty, jonka värikkäät ja pigmenttipitoiset luomiväripaletit sekä rajausvärit ovat niin ammattilaisten kuin meikkiharrastajienkin suosiossa.

Silmämeikin kruunaa ripsiväri, jota saa tänä keväänä kerrostaa reilusti. Yksinoikeudella Helsingin keskustan Stockmannilla myytävän Byredon meikkisarjan Astronomical-uutuusmaskara antaa juuri sopivasti volyymia, taivuttaa ja tuuheuttaa.

 

Hehkuva iho juhlameikin perustana

 

Kasvojen säännöllinen kuorinta sekä tehokkaat antioksidantit hoitotuotteissa takaavat, että iho pysyy heleänä ja hoidettuna. C-vitamiini, ferulahappo sekä ihoa kevyesti kuorivat hapot ovat tehoaineista trendikkäimpiä. Nämä raaka-aineet vahvistavat ihoa, ennaltaehkäisevät UV-säteilyn aiheuttamia vahinkoja ihossa sekä parantavat ihon tekstuuria.  

Vegaaninen Skin Proud -ihonhoitosarja on uusi tulokas Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalon päivittäiskosmetiikan osastolla sekä verkkokaupassa. Brittibrändi panostaa tuotteen tehokkuuteen, helppokäyttöisyyteen ja käytännöllisyyteen. Tuotteet käyvät kaikille ihotyypeille ja valinta tuotteiden välillä pohjautuu ihon sen hetkisen tarpeen ja kunnon mukaan. 

Tehokas kosteutus, kevyt meikkipohja sekä kasvoille strategisesti aseteltu hehku takaavat, että ehostus pysyy kauniina juhlissa yön pikkutunneille saakka”, kertoo Elovaara.

 

Juhlakampauksissa volyymia ja muhkeutta 
 
Ilmavuus, muhkeus ja tekstuurilaineet ovat kevään ja kesän juhlakampausten trendit. Ajankohtaisin tukkatyyli on vapaana liehuva lainekampaus, jonka voi viimeistellä trendikkäällä hiusklipsulla. Stockmannin hiusasustevalikoima sai vastikään täydennystä kööpenhaminalaisesta Sui Ava -brändistä, joka luo kekseliäitä ja värikkäitä koruja sekä hius- ja muotiasusteita.  

 

Tuoksu-uutuuksia Helsingin keskustan tavaratalossa ja verkossa 

 

Stockmannin premium-tuoksujen valikoima on täydentynyt kahdella uudella tuoksubrändillä: Juliette has a gun ja Creed

Juliette has a gun -brändin on luonut Nina Riccin lapsenlapsenlapsi Romano Ricci. Riccin tavoitteena on palauttaa tuoksujen alkuperäinen merkitys tyylin ja ainutlaatuisuuden symbolina sekä oman minuuden vahvistajana. 

Perinteikäs niche-tuoksutalo Creed perustettiin Pariisissa 1700-luvulla ja on tunnettu monen kuninkaallisen suosikkina. 

Molemmat brändit ovat myynnissä vain Helsingin keskustan Stockmannilla ja verkkokaupassa.

Stockmann kertoi asiasta tiedotteessaan 20.4.2022.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille