Alusasuissa nyt mantelia, suklaamoussea ja viikunanpunaista

Changen syksyn mallistosta löytyy värejä vaaleasta mantelinsävystä täyteläiseen suklaamoussen sävyyn.

 

Change Lingerien uuden malliston värimaailma henkii syksyn kuulautta. Vaaleat mantelin ja maitosuklaan sävyt ovat lempeä siirtymä kesäkaudesta kohti talvikautta.  Syksyn väreistä suklaamousse ja täyteläinen viikunanpunainen näyttävät ylellisiltä ihoa vasten. Malliston sininen näyttäytyy sekä pirteän kirkkaana että murrettuna tummansinisenä. Alusasuissa on runsaasti yksityiskohtia. Koristeina on käytetty frilloja, nauhoja, pitsejä ja rusetteja. Mallistossa on myös runsas valikoima yksinkertaisen selkeitä alusasuja. Olo- ja yöasujen mallisto on laaja ja värimaailma myötäilee alusasujen valikoimaa. Ylelliset silkkiasut kiiltelevät vihreän ja ruskean sävyissä. 

Kermaista mokkaa, mantelia ja suklaamoussea

Nuden ja ruskean eri sävyt toimivat hyvin alkusyksyn keveiden ja läpikuultavien puseroiden alla. Sävyn voi valita ihonvärin tai oman mieltymyksen mukaan. Changen syksyn mallistosta löytyy värejä vaaleasta mantelinsävystä täyteläiseen suklaamoussen sävyyn. Runsaan värivalikoiman lisäksi myös malleissa on mistä valita. Tarjolla on runsaasti pitsiä, rusetteja, frilloja ja läpikuultavuutta. Runsaiden yksityiskohtien vastapainoksi mallistossa on myös selkeän käytännöllisiä alusasuja.

 

Klassikkojen uudet värit

Klassikkosarja Florence on saanut syksyyn vahvan ja kirkkaan sinisen sävyn. Lissi puolestaan verhoutuu tänä syksynä syvään ja täyteläiseen viikunanpunaiseen. Molemmat värit ovat vahvoja ja antavat kantajalleen itsevarmuutta päivän haasteisiin. Murretun sininen Felicia-alusasu on keveän läpikuultava. Sarjasta löytyy myös henkäyksenkeveä yöasu. Kolmioliivissä on syksyyn sointuva murrettu punaisen sävy.


 

 

Pehmeitä pintoja lepoon ja oleiluun

Change Lingerien oloasut tekevät koti-illoista nautinnollisen rentouttavia. Valikoimasta löytyy pehmeitä ihoa hyväileviä materiaaleja ja syksyn kuulaita värejä. Mallistosta löytyy runsaasti erilaisia ala- ja yläosia, joita voi yhdistellä oman maun mukaan. Changen yöasut houkuttelevat aikaistamaan iltatoimia. Petiin on mukava painautua silkkiin, pehmeään viskoosin tai puuvillaflanelliin kietoutuneena.

 


 

Ylellistä, tummanpuhuvaa silkkiä

Syysmalliston silkit hemmottelevat kantajaansa upeissa ruskean ja vihreän sävyissä. Silkkiasujen pinta on ylellisen kiiltävä ja ihotuntuma on silkinkeveä. Mallistosta löytyy perinteinen pyjama, yömekko, shortsiasu sekä liehuvahelmainen kimono.


 

Change Lingerie ja Rianno kertoivat asiasta tiedotteessaan 8.9.2022.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille