BioSteel-ravintolisät nyt myös kuluttajille

Valmisteet ovat hormonittomia ja turvallisia myös doping-testattaville urheilijoille.


 

Terveelliset BioSteel-tuotteet tulevat tänä syksynä suomalaiskuluttajien saataville. BioSteel on ostetuin merkki Pohjois-Amerikan ammattilaisurheilijoiden keskuudessa. Suomessa tuotteiden keskeinen käyttäjäryhmä on ollut jääkiekkoilijat.

Kattavaan tuoteperheeseen kuuluu muun muassa urheilujuomia, ravintolisiä, proteiini- ja aminohappovalmisteita, nestetasapainoa ylläpitäviä tuotteita ja tuotteita urheilutankkaukseen.

Valmistajan mukaan tuotteet valmistetaan ensiluokkaisista ja puhtaista ainesosista ilman turhia lisäaineita. Valmisteet vastaavat niin huippu-urheilijoiden, liikuntaa harrastavien kuin aivan tavallisten ihmisten tarpeisiin erilaisissa elämäntilanteissa.

Yrityksen tarina alkoi halusta kehittää urheilijoille tuote ilman tyhjiä kaloreita, keinotekoisia makeutus- ja makuaineita sekä ilman sokeria ja kofeiinia. Näin syntyi alkuperäinen ”Pink Drink”, joka sisältää vain oleelliset liikkujan tarvitsemat ravintoaineet. Nyt BioSteel on Pohjois-Amerikan luotetuimpia brändejä sekä pukuhuoneissa että kotitalouksissa.

– Olemme todella innoissamme voidessamme tuota BioSteel-tuotteet nyt myös suomalaiskuluttajien ulottuville. Uskomme, että brändin terveellisuus ja turvallisuus kiinnostaa: lähtökohtana on ollut kehittää sarja, joka sisältää mahdollisimman vähän lisäaineita. Näin käyttäjä saa vain tarvitsemansa ravintoaineet ilman mitään ylimääräistä. Makeutukseen on käytetty pääsääntöisesti luonnollista ja vähäenergistä Steviaa. Suuri osa tuotteista on vegaanisia ja gluteenittomia, Nice-Trading Oy:n toimitusjohtaja Markus Hietamäki kertoo.

Tuotteita jokaiseen tarpeeseen

BioSteel-tuotteita ei olekaan suunnattu pelkästään huippu-urheilijoiden ja liikkujien tarpeisiin. Tuotevalikoimasta löytyy laadukkaita tuotteita muun muassa ikäihmisten, raskasta fyysistä työtä tekevien ja opiskelijoiden käyttöön. BioSteel-sarjassa on täsmätuotteita muun muassa terveyden ylläpitoon, nivelten, hiusten ja ihon hyvinvointiin, ruuansulatuksen tueksi ja antamaan energiaa jokapäiväiseen, arkiseen aherrukseen.

BioSteel-tuotteilla on NSF-sertifikaatti, mikä osoittaa yrityksen sitoutumisen laatuun ja turvallisuuteen. Valmisteet ovat hormonittomia ja turvallisia myös doping-testattaville urheilijoille.

BioSteel-tuotteet valmistetaan Pohjois-Amerikassa ja siellä niillä on yli 30 000 myyntipistettä. Laadukkaat valmisteet ovat nyt rantautumassa myös Euroopan ja Aasian markkinoille. Yrityksessä halutaan panostaa pakkausten ekologisuuteen ja esimerkiksi urheilujuomien pakkaukset on tehty uusiutuvista materiaaleista ja ne ovat kierrätettäviä.

BioSteel-tuotteet ovat saatavissa hyvin varustelluista erikoisliikkeistä, urheiluliikkeistä ja liikuntapisteistä sekä nettikaupoista (verkkokauppa.com, varuste.net ja hockeybase.fi).

BioSteel-tuotteiden maahantuoja NiceTrading Oy kertoi asiasta tiedotteessaan 20.9.2022.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille