Huawei Watch 3 -kellot saapuivat myyntiin

 

Watch 3 Pro ja Watch 3 sopivat tyyliin kuin tyyliin taidokkaan muotoilun ja eri rannekevaihtoehtojen ansiosta.


 

Huawein uusimman Watch 3 -älykellosarjan laitteet ovat nyt myynnissä Suomessa. Watch 3 Pro ja Watch 3 sopivat tyyliin kuin tyyliin taidokkaan muotoilun ja eri rannekevaihtoehtojen ansiosta. Viimeisimmät liikunta-, terveys- ja yhteysominaisuudet taas tekevät molemmista kelloista hyödyllisen jokapäiväisen kumppanin.

 

Huawei Watch 3 Pro ja Watch 3 ovat nyt saatavilla. Kyseessä ovat markkinoiden ensimmäiset HarmonyOS-käyttöjärjestelmää hyödyntävät älykellot, jotka helpottavat käyttäjänsä jokapäiväistä elämää parannetulla käytettävyydellä, ammattilaistason terveys- ja liikuntatoiminnoilla sekä pitkällä akkukestolla.

“On hienoa esitellä ensimmäinen HarmonyOS-älykello Suomen markkinoille. Jopa kolmen viikon akunkesto, Suomessa kehitetty TruSport-algoritmi liikunnan seuraamiseen sekä tyylikäs muotoilu muodostavat kiinnostavan paketin kaikille, jotka haluavat seurata monipuolisesti omaa hyvinvointiaan”, sanoo Joonas Nurmela, Huawein johtava PR- ja viestintäpäällikkö.

Tyylikäs muotoilu ja huippuominaisuudet kohtaavat

Huawei Watch 3 -sarjalaiset yhdistävät perinteisten rannekellojen ja älykellojen estetiikan parhaat puolet. Laitteissa on muun muassa kaartuva 3D-lasinäyttö, 316L-tyypin ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko sekä täysin uudenlainen pyöritettävä 3D-sivupainike, joka tunnistaa eri painallusvoimakkuudet ja vastaa käyttöön värinällä.

Watch 3 -sarjassa on myös tarjolla suuri määrä digitaalisia kellotauluja ja erikseen myytäviä rannekkeita, minkä ansiosta laitteet istuvat täydellisesti tyyliin kuin tyyliin.

Sekä Watch 3 Pro että Watch 3 ovat ammattilaistason kumppaneita liikuntasuorituksiin ja terveyden hallintaan, ja ne tukevat jopa 100 erilaista harjoitustilaa. Lisäksi mukana ovat muun muassa ruumiinlämmön tunnistus (1), verensokerinhallinta, kaatumisen tunnistus, hätätilanteiden SOS-toiminnot, sykkeenmittaus, Sp02-mittaus sekä unen seuranta. Laitteen avulla on siis mahdollista seurata terveydentilaansa kattavasti reaaliajassa. Kellot on varustettu perusteellisella käyttäjän tietojen suojauksella, ja käyttäjältä pyydetään suostumus ennen hänen tietojensa tallentamista.

Pisteenä i:n päälle Watch 3 Pro ja Watch 3 tukevat itsenäisiä verkkoyhteyksiä eSIM-palvelun avulla ja kelloissa on äärimmäisen pitkäkestoinen akku (2). Watch 3 Pro takaa viisi päivää käyttöä älykkäässä tilassa ja jopa 21 päivää pitkän akkukeston tilassa. Watch 3 taas toimii yhdellä latauksella kolme päivää älykkäässä tilassa ja 14 päivää pitkän akkukeston tilassa.

Saatavuus ja hinnat:

Huawei Watch 3 -sarjan myynti on alkanut Suomessa tänään 2. elokuuta. Watch 3:n suositushinta on 399 € ja kello on saatavissa kahtena kokoonpanona: harmaa metallirunko ruskealla nahkarannekkeella tai tumma metallirunko mustalla fluoroelastomeerirannekkeella. Watch 3 Pro:n suositushinta on 449 € ja kello on saatavissa harmaalla metallirungolla sekä ruskealla nahkarannekkeella varustettuna.

Erikoistarjouksena ensimmäisen kahden viikon aikana Watch 3:n tai Watch 3 Pron ostajat saavat kaupan päälle langattomat FreeBuds 4i -nappikuulokkeet. Kampanja on voimassa 2. – 15. elokuuta valikoiduilla jälleenmyyjillä. Katso tarkat ehdot täältä.

Huawei Technologies Oy kertoi asiasta tiedotteessaan 2.8.2022.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille