Favora-sarjan kiinteyttävät ihonhoitotuotteet uudistuvat

Orion Pharman Favora- apteekkikosmetiikkasarja on kehitetty herkkäihoisille ja kaikille niille, jotka arvostavat arjessaan laadukasta ja toimivaa ihonhoitoa.


 

 

Kiinteyttävät Favora-tuotteet on suunniteltu aikuiselle iholle, vaiheeseen noin neljänkymmen ikävuoden korvilta eteenpäin, jolloin ikääntymisen merkit alkavat olla selkeämmin näkyviä.

 

Tuotteita valmistavan Orion Pharman mukaan ne auttavat aktivoimaan ihon luonnollisia toimintoja ikääntymistä vastaan, joten ne suojaavat ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja auttavat silottamaan jo syntyneitä ikääntymisen merkkejä. Tuotteet tukevat ihon kiinteydestä huolehtivien kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Kaikki kiinteyttävät uutuudet on testattu kliinisesti, joten tuotteiden väittämät perustuvat näyttöön.

 

Tuotteita kehitettäessä on huomioitu erityisesti herkkäihoiset. Tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia ja niillä on Allergiatunnus. Tuotteiden siedettävyys on todettu dermatologisin testein. Avainlippu kertoo, että tuotteet on valmistettu Suomessa. Tuotteet ovat vegaanisia.

 

Kiinteyttävä päivävoide SK 30 vmh. n. 24,90

Kiinteyttävä peptidiyhdiste ja kosteuttavat ainesosat yhdessä niasiiniamidin (B3-vitamiini) ja E-vitamiinin kanssa auttavat aktivoimaan ihon luonnollisia toimintoja ikääntymistä vastaan saaden ihon tuntumaan sileämmältä ja joustavammalta. Suojakerroin 30 auttaa suojaamaan ihoa auringon haitallisilta UVA ja UVB-säteiltä.

 

Kiinteyttävä ja ravitseva yövoide vmh. n. 24,90

Tehokkaasti kiinteyttävä ja ravitseva voide auttaa ihoa palautumaan päivän rasituksista yön aikana sekä korjaamaan ikääntymisen merkkejä. Peptidiyhdiste ja hyaluronihappo auttavat palauttamaan ihon luonnollista täyteläisyyttä sekä häivyttämään juonteita ja ryppyjä. C-vitamiinjohdannainen edesauttaa ihon kiinteydelle tärkeä kollageenin muodostumista ja heleyttää ihoa.

 

Kiinteyttävä ja silottava seerumi vmh. n. 24,90

Ihoa silottavan, kiinteyttävän ja kosteuttavan seerumin peptidiyhdiste stimuloi ihon omaa kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa, mikä auttaa kiinteyttämään ja täyteläistämään ihoa sekä häivyttämään ryppyjä ja juonteita.Hyaluronihapon kolme erilaista muotoa saavat ihon tuntumaan tehokosteutetulta ja täyteläisen kimmoisalta. Niasiiniamidi (B3-vitamiini) auttaa kirkastamaan ja tasoittamaan ihon sävyeroja sekä ehkäisemään ikääntymisen merkkejä.

 

Kiinteyttävä ja ravitseva silmänympärysvoide vmh. n. 24,90

Auttaa häivyttämään ryppyjä, sekä palauttamaan ihon luonnollista kiinteyttä peptidiyhdisteen ja niasiiniamidin eli B3-vitamiinin avulla. Koostumus sisältää patentoidun aktiiviaineyhdisteen, jonka avulla voidaan vaikuttaa samanaikaisesti moneen yleiseen silmänseudun harmiin kuten turvotukseen ja tummiin silmänalusiin. Aktiiviaineyhdiste auttaa suojaamaan ja vahvistamaan hiusverisuoniston seinämiä jotta ohivuodoilta vältyttäisiin. Se auttaa myös vauhdittamaan silmänseudun laiskistunutta aineenvaihduntaa jolloin verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat.

 

Uutuudet ovat saatavilla apteekeista viikosta 44/2022 alkaen. 

 

Orion Pharma kertoi asiasta tiedotteessaan 3.11.2022.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille