ANSWR: uutuustuote Drop mullistaa karvanpoiston

ANSWR:n mukaan Dropin lasinen hiomapinta kuorii ja poistaa karvat hellästi, vetämättä niitä juurineen.


 

Maailman ensimmäisestä kotikeratiinihoidostaan tunnettu kauneusbrändi ANSWR laajentaa nyt tuotepalettiaan hiusten hoidosta karvan poistoon. Juuri julkaistu Exfoliating Hair RemovalDrop on yrityksen mukaan käänteentekevä ihoa kuoriva tapa poistaa karvat hellävaraisesti.

-Käytön jäljiltä tunne on kuin ensimmäistä kertaa satiinilakanoissa. Toisin kuin perinteiset tavat, kuten höyläys tai vahaus, Drop todella kuorii ihoa samalla kun se poistaa karvat antaen iholle suorastaan lasisen kiillon ja tunnun, jollaista et höylällä saisi aikaiseksi, ANSWR sanoo tiedotteessaan.


ANSWR
:n mukaan Dropin lasinen hiomapinta kuorii ja poistaa karvat hellästi, vetämättä niitä juurineen. Drop on suunniteltu poistamaan ei-toivotut karvat käsistä ja jaloista, mutta säännöllinen käyttö auttaa myös kuivan sekä mansikkaihon hoitoon.

ANSWR’in perustaja, Georgiana Grudinschi, kertoo aina kärsineensä keratosis pilariksesta eli sarveistapeista jaloissa ja käsissä ja ymmärsi kuorinnan olevan elinärkeää sen kurissa pitämiseen. 

Päättäväisenä löytää ratkaisu, ei pelkästään karvanpoistoon, vaan myös kuorintaan, Georgiana alkoi kehittää uudenlaista 2-in-1-karvanpoistomenetelmää, josta syntyi ANSWR’ille uusi tuote. Useamman testikierroksen ja palautteiden myötä Geo vakuuttui, että Drop todella on se tuote joka tulee muuttamaan ihmisten käsitykset ikävästä ja iholle haasteellisesta karvanpoistosta.

-Tällä uudella menetelmällä, ennen arka ja karhea iho, onkin minutteissa lasimaisen kaunis ja hyvin voiva.

Tuote on Geon mukaan erityisen helppokäyttöinen, pyörität pisaranamallista, täydellisesti käteensopivaa, Droppia halutulla alueella ja karvat sekä kuollut iho hiotuvat pois kuin itsestään. Dropin käyttöikä on noin 6kk, jolloin se rasittaa luontoa perinteistä “höyläsirkusta” vähemmän, sillä keskimäärin käyttäisit puolen vuoden aikana 12 höylää. Pitkäikäisyys yhdistettynä edulliseen 29,90 euron hintaan, tekee Dropista myös erittäin lompakkoystävällisen.

Lähde: ANSWR 7.2.2023

 




 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille