Lisäravinnebrändi BioSteel avasi verkkokaupan

BioSteel.fi-verkkokauppa tuo Pohjois-Amerikan ammattilaisurheilijoiden suosituimman urheilujuoma- ja lisäravinneperheen valtakunnallisesti suomalaisten saataville.

 

BioSteel.fi-verkkokauppa tuo Pohjois-Amerikan ammattilaisurheilijoiden suosituimman urheilujuoma- ja lisäravinneperheen valtakunnallisesti suomalaisten saataville. Valikoima sisältää urheilujuomia, ravintolisiä, proteiini- ja aminohappovalmisteita, nesteytystuotteita sekä tuotteita urheilutankkaukseen ja palautumiseen. Urheilujuomat sisältävät mm. B-vitamiineja, aminohappoja ja elektrolyyttejä.

 

BioSteelin tarina alkoi halusta kehittää urheilijoille kokonaisvaltainen nesteytystuote ilman turhia kaloreita ja lisäaineita sekä ilman sokeria ja kofeiinia. Näin syntyi legendaarinen Pink Drink, joka sisältää liikkujalle tärkeitä ravintoaineita. Suuri osa tuotteista on myös vegaanisia ja gluteenittomia. Tuoteperheellä on sopimus NHL:n kanssa sekä kansainvälisen jääkiekkoliitto IIHF:n ja lukuisten muiden lajien ammattilaisseurojen kanssa. Lisäksi sitä suosivat myös monien muiden urheilulajien ammattilaiset sekä liikunnan harrastajat. BioSteel-tuotteet soveltuvat huippu-urheilun ja kovemman treenaamisen ohella arkiliikkujille, iästä ja tasosta riippumatta.

Saatavuus kuntoon kuluttajille

- BioSteeliä osaa jo moni Suomessa kaivata, ja tuotteiden jakelu vähittäiskauppoihin onkin parasta aikaa rakentumassa. Uskomme, että brändin näkyvyys toukokuun jääkiekon MM-kisoissa vahvistaa jälleen kysyntää Suomessakin. Haluamme siksi taata tuotteiden valtakunnallisen saatavuuden kuluttajille jo tänä keväänä BioSteelin omassa verkkokaupassa, brändiä maahantuovan yrityksen Nice-Tradingin toimitusjohtaja Markus Hietamäki kertoo.

BioSteel-tuotteita on jo saatavilla myös Intersporteista ja HockeyBase-myymälöistä, useista Citymarketeista ja K-Supermarketeista, hyvin varustelluista erikois- ja urheiluliikkeistä, liikuntapisteistä sekä osoitteista www.verkkokauppa.com ja www.hockeybase.fi.

BioSteelin lähtökohtina kalorittomuus, kofeiinittomuus ja turvalliset raaka-aineet

NSF-sertifikaatti*) sekä eurooppalaisen testilaboratio LGC:n analyysit takaavat, että BioSteel-tuotteet on valmistettu puhtaista raaka-aineista, eikä niissä ole esimerkiksi hormonijäämiä. Koska BioSteel on luotettava valinta tiukan doping-seulan läpäiseville urheilijoille, on se sitä kaikille muillekin liikunnan harrastajille.

BioSteel panostaa pakkausten ekologisuuteen: Sports Drink -urheilujuomien pakkaukset on tehty uusiutuvista materiaaleista, ja ne ovat uudelleensuljettavia ja kierrätettäviä.

Pohjois-Amerikan yli 30 000 myyntipistettä kertovat omaa tarinaansa, ja lähiaikoina tuotanto käynnistetään myös Euroopassa.

Verkkokauppa, sosiaalisen median kanavat ja tunnisteet

  • Tutustu tuotteisiin osoitteessa biosteel.fi
  • Seuraa BioSteeliä Instagramissa @BioSteelFinland ja Facebookissa
  • #TeamBioSteel #CleanHealthyHydration

*) NSF (National Sanitation Foundation) on voittoa tavoittelematon julkisen terveyden ja turvallisuuden organisaatio, joka testaa, arvioi ja sertifioi tuotteita ja järjestelmiä. Se on maailman johtava elintarviketurvallisuuden tuotesertifioinnissa, keskittyen elintarvikkeisiin, veteen, sisäilmaan ja ympäristöön. NSF tekee tuotetestauksia ja materiaalianalyysejä pistokokein tuotantolaitoksille etukäteen ilmoittamatta.

Lähde: BioSteel 14.4.2023

 


 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille