Naisten alusasuissa nyt pinkkiä ja rypytystä

Piristävät värit sekä alusasuissa että uima-asuissa näyttävät ylellisiltä kesän päivettynyttä ja hehkeää ihoa vasten.


 

On aika päästää irti talven pimeydestä ja kylmyydestä. Nyt uppoudutaan tulevan kesän raikkaisiin ja kirkkaisiin väreihin. Change Lingerien uuden malliston värimaailmassa on mukana kevään raikkaat värit, kuosit ja mallit. Piristävät värit sekä alusasuissa että uima-asuissa näyttävät ylellisiltä kesän päivettynyttä ja hehkeää ihoa vasten.


Aistikkaita ja yllätyksellisen rohkeita alusasuja

Kesän alusasuissa näkyy ihania yksityiskohtia kuten pitsiä, rusetteja sekä upeita rypytyksiä. Klassikkomallit saavat uutta tuulahdusta värimaailmaan. Changen upea Lissi-malli löytyy luumuisen kriikunan värissä ja Florence-malli murretussa vihreässä.

Charade- ja Intimate-mallistosta löytyy aistikkaita ja yllätyksellisen rohkeita malleja. Charade-alusasut ovat sensuellin malliset, hienostuneella kankaalla.

Change Intimate -mallistossa aistillisuus näkyy alusasujen väreissä ja leikkisyydessä. Alusasut ovat minimalistisia mutta silti kevyitä ja tukevia.


Tänä kesänä oranssi, vihreä sekä sininen värimaailma näyttäytyvät rantamuodissa pelottomasti!

Changen kesän uima-asuissa on rohkeita cut out -leikkauksia, nyörejä sekä rypytyksiä. Erilaiset uima-asut ovat myös osa kesän pukeutumista, oli kyseessä sitten klassiset tai kirkkaan kuosiset uima-asut. Värikäs uima-asu sopii hyvin yläosaksi shortsien tai hameen kanssa. Perinteisten bikineiden ja uimapukujen lisäksi mallistosta löytyy myös virkistävä tankini. Tankini on kaksiosainen uima-asu, joka peittää enemmän kuin bikini ja sitä voi yhdistellä erilaisten ylä- ja alaosien kanssa vapaasti.

Hazel-malli tyrmää upeiden bikineiden lisäksi uimapuvulla. Sensuellissa Hazelissa löytyy rohkeaa cut out -leikkausta, nyöriä sekä ihoa myötäilevää rypytystä. Cut out -leikkausta löytyy myös upeasti selänpuolelta.

Sunny-mallin kesäväreissä herkutellaan karkkisilla sävyillä, appelsiinin oranssilla, mintunvihreällä ja laventelilla.



 

Jokaiselle mielen mukainen ja värinen olo- ja yöasu

Changen olo- ja yöasujen mallistosta löytyy kesän sinisen, vihreän sekä vaaleanpunaisen eri sävyjä. Materiaalit olo- ja yöasuissa ovat pehmeitä ja kevyitä kesän helteisiin. Mallistossa on mekkoja, pyjama-asuja, pitkiä yöpaitoja, yömekkoja, toppi- ja shortsiyhdistelmiä ja muita malleja nautinnollisiin koti-iltoihin. 



 


Lähde: Change Lingerie, rianno.fi 22.3.2023

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille