Nightingale Healthin terveysteknologialle patentteja

Patentti- ja rekisterihallitus on myöntänyt yhtiölle kuusi patenttia viime kuukausien aikana.


 

Terveysriskien tunnistamisen ja ennaltaehkäisevän terveyden edelläkävijä Nightingale Health Oyj ("Nightingale Health") on jatkanut pitkäjänteistä työtään terveysriskien tunnistamiskykynsä patentoimiseksi ja tämän työn tuloksena Patentti- ja rekisterihallitus on myöntänyt yhtiölle kuusi patenttia viime kuukausien aikana.

Patentit koskevat yhtiön kehittämän teknologian kykyä tunnistaa seuraavien sairauksien sairastumisriskit: munuaissairaus, eteisvärinä, ruoansulatusjärjestelmän häiriö ja raskausmyrkytys. Lisäksi yhtiölle on myönnetty patentit koskien teknologian kykyä tunnistaa riski kuolla rintasyöpään ja riski kuolla eturauhassyöpään.

Patentit todentavat yhtiön teknologian ainutlaatuisen kyvyn tunnistaa sairastumisriskit useisiin sairauksiin yhdestä verinäytteestä ja siten täydentävät yhtiön olemassa olevia viranomaishyväksyntöjä sekä laajaa tieteellistä validaatiota.

Viime kuukausien aikana myönnettyjen patenttien lisäksi Nightingale Healthilla on useita muita vireillä olevia patenttihakemuksia Patentti- ja rekisterihallituksessa, ja yhtiö on myös laajentamassa patenttejaan kansainvälisesti.

Lähde: Nightingale Health 23.5.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille