Biozell Nordic Color -hiusvärisarja kauppoihin

Hiusten sävyttämisen suomalainen edelläkävijä Biozell sai valikoimaansa uuden Biozell Nordic Color -kestovärisarjan, joka yhdistää intensiivisen värin luonnolliseen lopputulokseen.


 

Biozell tuo kauppojen hyllyille täysin uuden Biozell Nordic Color -kestovärisarjan, joka yhdistää intensiivisen värin ja luonnollisen ilmeen. Kotimainen hiusvärisarja hellii hiuksia, ilman ammoniakkia ja hajusteita.

Hiusten sävyttämisen suomalainen edelläkävijä Biozell sai valikoimaansa uuden Biozell Nordic Color -kestovärisarjan, joka yhdistää intensiivisen värin luonnolliseen lopputulokseen. Innovatiivinen hiusvärisarja tarjoaa hellävaraisen, ammoniakittoman ja hajusteettoman vaihtoehdon, joka ei ainoastaan värjää hiuksia, vaan myös hoitaa niitä.

"Olemme innoissamme tuodessamme markkinoille Biozell Nordic Color -kestovärisarjan. Se edustaa suomalaista huippulaadukasta tuotekehitysosaamista, tarjoten ennen kaikkea asiakkaillemme täyteläisen ja luonnollisen värin, joka tekee hiuksista kauniit ja elinvoimaisen näköiset", kertoo Biozell -brändin Brand Manager Hanna Nikula.

Intensiivinen väri ja hoitavat ainesosat samassa paketissa

Biozell Nordic Color -kestovärit ovat ihanteellisia, kun tavoitteena on saada syvä väri säilyttäen lopputulos luonnollisena. Uusi hiusvärisarja sopii jokaiselle hiustyypille, olipa sitten tavoitteena peittää tyvikasvua tai korostaa oman luonnonvärin kauneutta. Valikoiman ruskeat värit peittävät myös harmaat hiukset jopa 100-prosenttisesti. Sarja sisältää kymmenen upeaa sävyä, jotka on huolellisesti valittu suomalaisten asiakkaiden suosikkisävyjen joukosta.

Hiusvärisarjan erityinen voima piilee sen koostumuksessa, joka sisältää korkealaatuisia hoitavia ainesosia, kuten rypsi- ja jojobaöljyjä. Ne kosteuttavat samanaikaisesti hiuksia sekä hiuspohjaa, auttaen samalla väriainetta tunkeutumaan syvälle hiuskuituun. Hoitavat ainesosat myös parantavat hiusvärin kestoa ja intensiteettiä. Uutuusvärien avulla on siis mahdollista nauttia kiiltävistä, kosteutetuista ja elinvoimaisen näköisistä hiuksista väristä riippumatta.

”Biozell Nordic Color -värit antavat meille enemmän kuin pelkän hiusvärin. Ne tarjoavat meille mahdollisuuden tuntea olomme itsevarmaksi ja kauniiksi joka päivä, luottamuksella siitä, että hiuksemme ovat hyvissä käsissä. Löytämällä oikean sävyn, rakastumme hiuksiimme aina uudelleen!” Nikula iloitsee.

Biozell Nordic Color -kestovärit ovat nyt saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ympäri Suomen. Tuotteen suositettu vähittäishinta on 12,90€.

Lähde: Transmeri, Miltton 13.9.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille