I love me:n ohjelma julkaistu

Kolmen päivän aikana poimitaan tuoreimmat vinkit kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kuullaan asiantuntijoita, inspiroidutaan, kokeillaan uutta ja luodaan ilmiöitä.


 

I love me:n ohjelma on julkaistu. Kolmen päivän aikana poimitaan tuoreimmat vinkit kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kuullaan asiantuntijoita, inspiroidutaan, kokeillaan uutta ja luodaan ilmiöitä. Puhujina on joukko hyvinvoinnin suunnannäyttäjiä, kuten Jaakko Halmetoja ja Marja Putkisto. Perjantai-iltana myönteisen asenteen voimasta puhuu Elastinen. I love me järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 20.–22.10.2023.

 

Syksyn odotetuin hyvinvointitapahtuma I love me esittelee hyvinvoinnin, kauneuden ja muodin tuoreimmat ilmiöt. Kolmen päivän aikana kuullaan asiantuntijoita, saadaan vinkkejä sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin ja kokeillaan uutta.

Syksyn odotetuin hyvinvointitapahtuma I love me tuo yhteen hyvinvoinnin, kauneuden ja muodin brändit, esittelee tuoreimmat ilmiöt ja tarjoaa kävijöille ajankohtaisen ja inspiroivan ohjelman. Kolmen päivän aikana kuullaan asiantuntijoita, saadaan vinkkejä sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin ja kokeillaan uutta.  

“Kun ihminen ei palaudu, hän ei monesti ole itse siitä tietoinen”, hyvinvoinnin suunnannäyttäjiin lukeutuva Marja Putkisto on todennut. Hän kertoo Palaudu 5 viikossa -luennollaan, miten uupumus näkyy usein kasvoissa ja tuntuu selkärangassa, mutta myös sen, mistä tunnistaa palautumisen. Luento kuullaan Klinikka-lavalla lauantaina 21.10. klo 13.30.  

Mielen hyvinvointi näkyy I love me:n ohjelmassa tänä syksynä entistä vahvemmin. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on MIELI Suomen mielenterveys ry, jonka asiantuntijat puhuvat tapahtumassa läpi viikonlopun ja antavat kävijöille henkilökohtaisia vinkkejä hyvinvointiin osastollaan.  

I love me:ssä kuullaan myös Hidasta elämää -kirjailijoita. Itsemyötätunnosta puhuu Reija Könönen, hyvän parisuhteen elementeistä Eevi Vuoristo ja äitihaavasta Katri Syvärinen. Peloista, rohkeudesta ja asenteesta puhuvat Eija Hinkkala ja Harri-Pekka Pietikäinen.  

Suomen menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Elastinen astelee I love me:n Areena-lavalle perjantaina 20.10. klo 17.30. Myönteisestä asenteestaan tunnettu tähti kertoo Eteen ja ylös -puheenvuorossaan, mitä positiivisella energialla voi luoda ja miten sitä vaalitaan.  

Kestävämmän elämän vinkeistä luonnonkosmetiikan valmistamiseen 

Hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija sekä tietokirjailija Jaakko Halmetojan luento tarjoaa laajan läpileikkauksen kasvikunnan ravintotiheimpien ruoka- ja rohdoskasvien hyötyihin, historiaan ja käyttötapoihin. Luento kuullaan Klinikka-lavalla lauantaina 21.10. klo 13. 

Kestävämmästä elämästä puhuu kestävän elämän siirtymäliike Jalotuksen perustaja Anna Evilä, joka jakaa oman tarinansa. Miten elää yltäkylläistä elämää maapallon kantokyvyn rajoissa? -puheenvuoro kuullaan Lounge-lavalla lauantaina 21.10. klo 15.30.

Kauneuden ilmiöistä kuullaan Forum-lavalla lauantaina 21.10. Teemoina ovat muun muassa ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisy ja minimalistinen ihonhoito eli skinimalismi. Lounge-lavalla perehdytään muun muassa värien käyttöön pukeutumisessa. Muotiaiheisen ohjelman juontaa Sami Sykkö.  

Huippusuositulla I love jooga -alueella kokeillaan muun muassa barre-treeniä ja pilatesta sekä joogaillaan Roots Helsingin opettajien johdolla.I love me:n työpajoissa valmistetaan luonnonkosmetiikkaa ja maalataan intuitiivisesti. Varaukset tunneille ja työpajoihin tehdään paikan päällä Messukeskuksessa. Uutuuksiin kuuluu myös luv coaching, joka tarjoaa parisuhdeterapiaa tapahtumassa.  

I love me:n koko ohjelma löytyy osoitteesta: iloveme.fi 

 

Lähde: Messukeskus 31.8.2023


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille