Marja Putkiston teos opastaa palautumaan

Palaudu 5 viikossa -teos antaa lukijalle työkalut palautumiseen arjen kiireen keskellä. Se opettaa yksinkertaisin harjoittein taitoa, jolla jokainen voi säädellä omaa vireystasoaan eri tilanteissa.

 

Marja Putkiston Palaudu 5 viikossa -kirja sisältää yksityiskohtaisen ja omaan arkeen helposti sovellettavan harjoitusohjelman. 

 

Digitaalisuus ja etätöiden lisääntyminen ovat asettaneet ihmiskehon ja aivot uudenlaisen kuormituksen alle. Perinteiset tavat palautua eivät aina enää riitä. Uuvumme, keho jäykistyy ja terveys alkaa heiketä. Suuri ongelma on keskittymisen puute.

Palaudu 5 viikossa -teos antaa lukijalle työkalut palautumiseen arjen kiireen keskellä. Se opettaa yksinkertaisin harjoittein taitoa, jolla jokainen voi säädellä omaa vireystasoaan eri tilanteissa. Harjoitteiden avulla keskittyminen tarkentuu, aivosumu hälvenee, uni paranee ja voima palaa jäseniin.Kirjan ohjeilla on mahdollisuus vaikuttaa unen laatuun ja saada suuntaa läpi elämän kestävään, kehon ja mielen hoitoon.

Kirjassa asiantuntijana toimii filosofian tohtori, terveystieteiden maisteri ja fysioterapeutti Matti Vartiainen.

Marja Putkisto on kansainvälisesti tunnettu kehonhallinnan asiantuntija, ohjaaja, kouluttaja ja kirjailija. Hän on kehittänyt monipuolisen Method Putkisto -menetelmän sekä on kansainvälisesti toimivan Method Putkisto Instituutin perustaja ja johtaja.

 

Marja Putkisto: Palaudu 5 viikossa – Ohjelma päivittäiseen jaksamiseen (Docendo 2023), sidottu, 160 sivua.

Lähde: Docendo 15.8.2023

 

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille