Vessapaperia joululahjaksi?

Talvisesti kuvioidut tuotteet ovat valmistajan mukaan täydellinen lahja. Pehmeät tuotteet on valmistettu uusiutuvasta  ensikuidusta, joka sopii erinomaisesti hygieniatuotteisiin. Pienistä sydämistä muodostuva lumihiutalekuvio tuo iloa jokaiseen kotiin, jossa halutaan juhlia talvea ja joulun henkeä.


 

Kuluttajat voivat tänäkin vuonna ostaa Metsä Tissuen Lambin talviaiheisia kausituotteita suosikkikaupoistaan ympäri Eurooppaa. Nämä pehmeät kausituotteet ovat saaneet innoituksensa talvesta ja joulunajasta, jolloin läheisten muistaminen on erityisen tärkeää. Pakkauksissa ja itse pehmopaperissa on lumihiutalekuvio, joka muodostuu pienistä sydämistä.

”Lambin suositut talvituotteet ja -pakkaukset ovat täällä jälleen. Kuluttajamme rakastavat vuosittaisia kausikuoseja, joilla saa kotiin helposti talvitunnelmaa," sanoo Katariina Kukkonen, markkinointijohtaja, pohjoismaat. "Ne ovat myös täydellinen lahja loma-aikojen vierailuille ystävien ja perheen luokse. Kukapa ei pitäisi laadukkaasta ja vastuullisesta lahjasta, jonka voi ottaa suoraan käyttöön."

Talvisesti kuvioidut tuotteet ovat täydellinen lahja. Pehmeät tuotteet on valmistettu uusiutuvasta  ensikuidusta, joka sopii erinomaisesti hygieniatuotteisiin. Pienistä sydämistä muodostuva lumihiutalekuvio tuo iloa jokaiseen kotiin, jossa halutaan juhlia talvea ja joulun henkeä. Tuotteita on saatavilla kaupoissa koko talvikauden, vain rajoitetun ajan.

Metsä Tissuen kuluttajille suunnatut pehmopaperituotteet on suunniteltu huolehtimaan koko perheen ja jokaisen kotitalouden hygieniasta. Tavoitteenamme on valmistaa pehmopaperimme vastuullisesti  läpi koko arvoketjun ja paperimme  on suunniteltu käytettäviksi kaikkialla, missä puhtautta, mukavuutta ja vastuullisuutta pidetään arvossa.

Lue lisää Metsä Tissuen kuluttajille suunnatuista pehmopapereista

Lähde: Metsä Tissue 31.10.2023

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille