Marja Entrich -luonnonkosmetiikalle Suomessa uusi omistaja

Kansainvälisesti tunnetun luonnonkosmetiikkamerkin Marja Entrichin Suomen toiminnat ovat saaneet uuden omistajan. Espoolainen Norafam Oy osti Marja Entrich Oy:n Anna-Stiina Ahomäeltä. Kuva: Marja Entrich


 

Kansainvälisesti tunnetun luonnonkosmetiikkamerkin Marja Entrichin Suomen toiminnat ovat saaneet uuden omistajan. Espoolainen Norafam Oy osti Marja Entrich Oy:n Anna-Stiina Ahomäeltä.

 

Norafamin taustalla on yrittäjä Nora Mallat, jolla on kokemusta myyntityöstä ja markkinoinnista useiden vuosien ajalta.

-Uskon että yhä useammat ihmiset tahtovat vähentää omaa ja luonnon kemikaalikuormaa tuotteiden tehokkuudesta tinkimättä ja Marja Entrichin tuotteet vastaavat upeasti tähän tarpeeseen. Anna-Stiina on tehnyt hienoa työtä uudistetun tuotesarjan parissa ja tästä on hyvä jatkaa, sanoo Mallat tiedotteessa.

Marja Entrich®-tuotemerkki on tunnettu koko maailmassa. Latviassa vuonna 1905 syntynyt Marja Entrich aloitti liiketoiminnan jo 1940-luvulla ja loi sen tuotemerkistä palkitun ja maailmankuulun kosmetiikkasarjan.

Marja Entrichin korkealaatuiset luonnonkosmetiikkatuotteet on valmistettu kasvipohjaisista, raaka-aineista ja luonnon mineraaleista. Yrityksen tuotteisiin kuuluvat ihonhoitotuotteet ja hiustenhoitotuotteet.  Yritys välittää tuotteita n. 40:n luontaistuotemyymälään ja yli 40:n kauneushoitolaan. Asiakkaina ovat myös yksityiset henkilöt, jotka voivat tilata tuotteita mm. verkkokaupan kautta.  Yrityksellä on myös asiakkaina jälleenmyyjiä, jotka myyvät sarjaa kotoa käsin.

Marja Entrich Oy omistaa ainoana Suomessa tuotemerkin, joka mahdollistaa koko Suomen markkina-alueena. Yrityksen vuosiliikevaihto on noin 0,2 miljoonaa euroa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Vaicute on uutuusvoide naisen intiimialueille