Oxygenolin uutuus ehkäisee kiillevaurioita

Oxygenolin tapaan herkulliset maut ovat 7-15-vuotiaista koostuneen raadin valitsemat.

 

Suomalainen Oxygenol lanseeraa innostavan suunhoitokonseptin yli 7-vuotiaille ehkäisemään ja korjaamaan lasten- ja nuorten yleistynyttä kiillevaurio- ja reikiintymisongelmaa. Uudenlainen suunhoitokonsepti on kehitetty yhteistyössä Suomen suuhygienistiliiton kanssa. Yhteistyön tavoitteena on taklata yleistynyttä kiillevaurioiden ja karieksen esiintyvyyttä lapsilla ja nuorilla sekä lisätä kiinnostusta suunhoitoa kohtaan ja siten parantaa suun hyvinvointia.

 

Suuhygienistiliiton mukaan suun terveyden haasteita ovat yleistynyt napostelukulttuuri ja hapokkaiden juomien suosio. Nykyiset elintapatottumukset aiheuttavat lukuisia happohyökkäyksiä päivän aikana, jolloin tarve fluorilisälle ja happohyökkäysten katkaisemiselle kasvaa.  

Oxygenolin tapaan herkulliset maut ovat 7-15-vuotiaista koostuneen raadin valitsemat. Hellävaraiset koostumukset sopivat myös afta-herkille limakalvoja kuivattamatta eikä koostumuksissa käytetä natriumlauryylisulfaattia (SLS). 

Oxygenol Purskuvesi, päärynä ja vadelma 

Purskuvesi on hyvänmakuinen fluorilisä, jonka säännöllinen käyttö vahvistaa hammaskiillettä ja ehkäisee reikiintymistä. Lisäksi säännöllinen käyttö ehkäisee ja auttaa korjaamaan jo syntyneitä kiillevaurioita sekä suojaa kiillettä eroosiolta. Fluorilisästä on myös apua oikomishoidon aikana mekaanisen puhdistuksen ollessa tavanomaista haasteellisempaa. 

Purskuvesi sisältää fluoria 225 ppm, jonka lisäksi vaikutusta on täydennetty plakin muodostumista ehkäisevällä ksylitolilla.  

Purskuvesi sopii 7+ vuotiaille katkaisemaan happohyökkäys välipalan jälkeen ja/tai viimeistelemään puhdistus harjaamisen jälkeen. Puoli korkillista purskutellaan puoli minuuttia ja syljetään pois.  Käytetään 1-2 kertaa päivässä.  

Purskuveden pullo on valmistettu kierrätetystä muovista.    

Oxygenol ksylitoli-fluorihammastahna, päärynä ja vadelma 

Herkulliset Oxygenol-hammastahnat ehkäisevät reikiintymistä ja vahvistavat hammaskiillettä. Tahnat sisältävät suosituksen mukaisen määrän fluoria 1450 ppm ja ksylitolia 10 %. Hammastahnojen matala hankausarvo on hellävarainen kiilteelle.  

Hammastahnatuubi ja korkki on valmistettu kierrätettävästä monomateriaaliasta, PE-muovista, mikä mahdollistaa koko pakkauksen vaivattoman kierrättämisen sellaisenaan.  

Herkullinen makumaailma ja uudet värikkäät sympaattiset hahmot  

Päärynän ja vadelman makuisissa uutuuksissa seikkailevat kaksi sympaattista hahmoa: Hammaskaveri sekä häntä suojeleva Oxygenol-X.  

Uutuustuotteet valmistetaan Bernerin Heinäveden-tehtaalla. Oxygenol-tuotteille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus.  

Saatavuus 

Uutuustuotteita on saatavilla elokuusta 2024 lähtien hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, kuten. K-Citymarketeista, Prismoista ja S-marketeista.  

Suositushinta  

Purskuvesi 7+ vadelma ja päärynä, 500 ml, 4,90 EUR
Hammastahna 7+ vadelma ja päärynä, 75 ml, 2,90 EUR  

 

Lähde: Berner Oy 20.8.2024


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maiju Kallio lanseerasi korumalliston

Suomen itsemurhaluvut yhä Pohjoismaiden synkimmät

Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia